»   »  Eindejaarsknaller

Eindejaarsknaller

Eindejaarsknaller

75 inch (190,5 cm) UHD touchscreen voor slechts €2995,-

Samen met CTOUCH willen wij het jaar knallend afsluiten en dat doen we door ruim €1000,- weg te geven op een Leddura XTS 75" touchscreen. Voor slechts €2995 heb jij dit 4K scherm bij jou hangen, want deze prijs is inclusief (!): montage, demontage oude opstelling (indien van toepassing), kabelpakket tot 10 meter, muurbeugel, 3 jaar on-site garantie en de afvoer van rest- en verpakkingsmaterialen.

'Geavanceerd klassiek design'

De CTOUCH Leddura xts is ontworpen om volledige functionaliteit, volledige uitbreidbaarheid en volle tevredenheid te ervaren. De stijlvolle combinatie van een smalle bezel met een aluminium rand voegt een vleugje geavanceerd klassiek design toe aan uw vergaderruimte, creatieve ruimte, boardroom of zelfs uw trainingslokaal.

AndroidOS

Naast de ingangspoorten die nodig zijn om verbinding te maken met verschillende besturingssystemen, bezit de CTOUCH Leddura xts de meest recente versie van een volledig operationele 4K-resolutie en het besturingssysteem Android. Bovendien
kunnen gebruikers gemakkelijk interactief werken, 3D-inhoud voor educatieve en gaming-doeleinden weergeven en diverse apps zoeken dankzij de meest krachtige beschikbare chipset.

UHD (4K) en 60Hz beeldbeweging

De CTOUCH Leddura xts heeft de meest optimale resolutie en framesnelheid voor presentaties, video’s en spelletjes. De hele
xts-reeks biedt 4K-resolutie en of u nu tekent, schrijft, wist of schildert. U werkt sneller en gemakkelijker dan in de gewone displays met een framesnelheid van 30 Hz. Met deze framesnelheid krijgen gebruikers niet alleen de hoogste ultra HD beeldkwaliteit (4K), maar ook de hoogste bewegingskwaliteit (60 Hz).

Interessant? Vraag hieronder vrijblijvend een gesprek met onze adviseurs aan!

Vertel mij meer!

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2017

Terug naar overzicht